Alexandra Maris vertelt

Tijd Zaterdagmiddag vanaf 13.30 - 16.00 uur
Duur Doorlopende voorstelling
Locatie Festivalterrein

Er was eens… zo beginnen bijna alle sprookjes en het begin doet al vermoeden dat het met een happy end gaat eindigen. Voordat het zover is, heeft het hoofdpersonage echter de nodige obstakels te overwinnen. Zo ook in het verhaal van de kikkerkoning. Een prinses beloofd de kikker vriendschap in ruil voor haar bal die in het water gevallen is. Ze krijgt spijt van haar belofte en laat de kikker letterlijk aan zijn lot over. Op het moment dat haar vader haar dwingt om haar belofte na te komen, heeft ze het zwaar. Maar zeg nou eerlijk. Zou jij als je een prinses was, een kikker van je eigen gouden bord laten eten?

Alexandra Maris, ook bekend van ‘de kerstavond van mevrouw klein Sprokkelhorst’, kruipt voor dit sprookje in de rol van prinses. Dit verhaal laat een hele menselijke kant van onszelf zien die we allemaal kennen. Ja zeggen en nee doen. Net als in het echte leven gaat het kiezen voor het goede niet zonder slag of stoot, maar is de beloning het altijd waard.

Wil je meer over Alexandra weten? Kijk dan op www.alexandramaris.nl of op LinkedIn.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden

Een weekend met een bomvol programma vol korte culturele voorstellingen. Variété, muziek, zang en dans in het Kasteelpark van IJsselstein. Met artiesten uit IJsselstein en ver daarbuiten. Reserveer je toegangskaarten en zorg dat je erbij bent op 18 of 19 juni 2021!