Alexandra Maris

Tijd vrijdag en zaterdag vanaf 19.30 uur
Duur Doorlopende voorstelling
Locatie Minibieb

Zit er ook buiten de Apenheul wel eens een aap op je schouder? Hebben al je kipfilets geen koppen meer? Of twijfel je aan je gezichtsvermogen omdat je de bomen in het bos niet meer goed kunt zien? Dan is het tijd om hulp in te schakelen.

Klaar weet er wel raad mee. In haar bibliotheek vol wijsheden geef ze met heldere visie iedereen die daar wel of geen behoefte aan heeft goede raad en slecht advies. Aan jezelf werken is namelijk nooit (aan) Klaar, dat moet je echt zelf doen. Ben jij er Klaar voor?

Alexandra Maris is als trainer en trainingsactrice dagelijks bezig met communicatie en de onderstroom daarvan. Hoewel ze haar werk zeer serieus neemt, neemt ze zich zelf vooral niet al te serieus. In haar ogen is een gezonde dosis zelfspot een goede bodem om ruimte te maken en met een open blik naar de wereld te kijken. Haar liefde voor theater combineert ze graag met haar kennis over leiderschap en communicatie. Don’t we all love a bit of drama?

Kijk voor meer informatie over Alexandra op www.alexandramaris.nl of op LinkedIn

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden

Een weekend met een bomvol programma vol korte culturele voorstellingen. Variété, muziek, zang en dans in het Kasteelpark van IJsselstein. Met artiesten uit IJsselstein en ver daarbuiten. Reserveer je toegangskaarten en zorg dat je erbij bent op 18 of 19 juni 2021!