Hemel en Hel

Tijd vrijdag en zaterdag vanaf 19.30 uur
Duur Circa 20 minuten
Locatie Tent 3 - Jaloezie

Kleinkunstduo Van Hemel en Hel bezingt in hun voorstelling ‘Gebroed’ wel meer dan de Zeven Hoofdzonden. Hun schurende, eigen teksten gaan bijna zonder uitzondering over ongemakkelijke emoties en situaties. Omdat ze zingen in het Nederlands is er geen ontkomen aan: het publiek krijgt pijnlijk duidelijk voor ogen waar het scheef gaat. Van exen gebroed en bittere wraak tot knagende ontrouw en onderhuidse lust. Johan van Drunen en Helga Buitelaar hebben elkaar nog niet zo lang geleden ontmoet in de muziek en in de liefde.

Rauw en ongepolijst versus muzikaal geschoold: dé spanningsboog waarbinnen dit duo zich beweegt. Polderfado, country, folk, ja zelfs punkinvloeden hoor je terug. Niet alleen de teksten zijn nader onderzoek waard. Met tweestemmige zang, gitaar, diverse fluiten, klarinet en waarempel een doedelzak is er muzikaal ook genoeg te horen en zien.

www.hhmusica.nl

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden

Een weekend met een bomvol programma vol korte culturele voorstellingen. Variété, muziek, zang en dans in het Kasteelpark van IJsselstein. Met artiesten uit IJsselstein en ver daarbuiten. Reserveer je toegangskaarten en zorg dat je erbij bent op 18 of 19 juni 2021!