Trio Levani

Tijd vrijdag en zaterdag vanaf 19.30 uur
Duur Circa 20 minuten
Locatie Tent 6 - Luiheid

Wat gebeurt er als een onbekende naar je lacht? Is het slechts onschuldig? Of, zit er meer achter zitten? Is er lust in het spel? Leidt het tot Jaloezie ? Of tot nog een of andere (hoofd)zonde?

In voorstelling De Zeven Dodelijke Hoofdzonden van Trio Levani kunt u mede bepalen wat er op het podium zal gebeuren. Aan de hand van muziek van Kurt Weill en Hanns Eisler, als ook Franse Chansons, zal dit mysterieuze optreden zorgen voor onverwachtse wendingen en spelingen van het lot, voor zowel publiek als artiesten…

Trio Levani bestaat uit (inter)nationaal gelauwerde musici, die optreden in alle grote concertzalen van het land. Sopraan Tamar Niamut, tenor Jeroen de Vaal en pianiste Lineke Lever zijn verbonden aan gezelschappen als De Nationale Opera en Opera Zuid en werken  daarnaast regelmatig samen met musici van o.a. het Radio Filharmonisch Orkest en Sinfonietta Amsterdam. Als trio geven zij regelmatig kamermuziekconcerten en werken samen met diverse koren.

Meer info: www.tamarniamut.nl, www.linekelever.nl

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden

Een weekend met een bomvol programma vol korte culturele voorstellingen. Variété, muziek, zang en dans in het Kasteelpark van IJsselstein. Met artiesten uit IJsselstein en ver daarbuiten. Reserveer je toegangskaarten en zorg dat je erbij bent op 18 of 19 juni 2021!