Pieke Joue

Pieke Joue

Locatie Achtersloot 46

Pieke Joue is zangeres en songwriter in hart en ziel. Onlangs werd Pieke uit meer dan duizend aangemelde acts samen met zeven andere performers geselecteerd voor het exclusieveTalent in Huis programma van Gluren-bij-de-Buren 2019.

De songs die ze na een lange pauze is gaan schrijven hebben in het najaar van 2018 het licht gezien tijdens de release van haar eerste EP. De jury van het Maatschappijlied 2017 ving haar songs onder de noemer ‘Minimal Pop’.

Over de Tuin:

Onze tuin is in het vroege voorjaar volledig opnieuw aangelegd. We hebben geprobeerd een tuin te creëren die past bij het huis uit 1910. Onderhoudsvriendelijk en vol kleur. We zijn erg benieuwd naar wat er in het najaar in de tuin op zal komen. Kom jullie kijken?

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.