Carefree Afternoon en Kunst van Ans en Margriet

Carefree Afternoon

Locatie Groenedijk 18

Voorstelling:

Twee fluitvriendinnen met 6 verschillende blokfluiten laten horen dat meerdere muziekstijlen mogelijk zijn.
Al eens jazzmuziek op blokfluiten gehoord? In optredens van ongeveer 15 minuten laten wij verschillende blokfluitcombinaties horen met muziek uit de barok,
jazz en Jiddische muziek (Klezmer).
Calando heeft geen voorkeur voor een muzikale periode; wij hebben een muzikaal bereik van de Middeleeuwen tot en met de hedendaagse muziek in 3 octaven.

(foto Calando blokfluitisten is van Lorijn van der Mark)

Beeldende kunst – Margriet Vink:

Graag wil ik me even voorstellen:

Ik ben Margriet Vink. Ik ben moeder van twee kinderen Hugo en Elisa en heb samen met Kees, mijn man twee sportcentra in Woudenberg en Leersum en heb daarnaast een eigen personal trainingsstudio in Woudenberg.

Na jaren heb ik mijn oude hobby weer opgepakt en ben weer begonnen met schilderen met acrylverf en met het tekenen met pastel. Ik ben mij een aantal jaar geleden gaan omscholen tot kunstzinnig en dynamisch coachen en zou naast de andere werkzaamheden met mijn praktijk Art of Coaching net voor de lockdown opengaan.

Helaas moest dit nog even wachten en hoop nu dat we vanaf september werkelijk kunnen gaan beginnen, want het is zeer zeker de moeite waard om met mensen te werken in de vorm van creativiteit en coaching. Daarnaast teken ik regelmatig.

Je kunt bij mij vooral dieren verwachten en ik vind het fijn om dit zo natuurgetrouw vast te leggen en probeer graag hun ziel te vangen. Ook teken ik in opdracht dieren na voor mensen. Hieronder zijn een paar voorbeelden van mijn werken te zien.

Mocht jij hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je mij mailen, zodat we contact met elkaar kunnen hebben en kun je vertellen wat je wensen zijn. Ik ben te vinden in de tuin 2 bij Groenedijk 18. Ik hoop je daar te zien, gezellig!

Voor informatie en of contact graag mailen naar: info@margrietvink.nl

Beeldende kunst – Ans Wilbers:

2015 Convolvulus arvensis en de speellieden o.o.l. 80 x 80 cm. Dit werk is geïnspireerd op de Commedia del Arte.

2015 convolvulus arvensis o.o.l. 80×80 cm

www.answilbers.nl

Tuin:

Wanneer je onze tuin binnenkomt,  zie je het zitgedeelte van de tuin. Onder het dak van moerbeibomen is het ’s zomers heerlijk toeven.
In het tweede deel van de tuin, verscholen achter een rode beukenheg  is nog een terras, een fijne beschutte plek waar je al vroeg in het voorjaar van het zonnetje kunt genieten.

Hier staan onder andere hosta’s, klokjesplanten (Campanula), gele roos en Toscaanse jasmijn. Langs de schuur zijn hanging baskets, stamrozen en stekelnootjes (Acaena) geplaatst. Daarna kom je in het achterste deel: onze verborgen tuin, de potager (moestuin).

Voor onze gastentafel ‘eten bij Bob’ kweken wij hier onze groenten en kruiden. Naast vele soorten groenten, vind je er klein fruit zoals bessen, frambozen en aardbeien. Maar ook appel- en perenbomen  en een vijgenboom. Een echte blikvanger is de enorme klimroos ‘snowwhite’ in het midden van de tuin. In de Victoriaanse kas vind je verschillende tomatensoorten en worden de gewassen vanaf januari /februari voorgezaaid en opgekweekt om zodra het kan (na de ‘ijsheiligen’) in de volle grond uitgezet te worden.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.