Angelique Wardenier

Groeten uit....

Locatie Tuin woonzorgcentrum Isselwaerde

Een verrassend programma met nog lang niet vergeten klassiekers uit opera en operette, musical en Nederlandse liedjes van toen. Naast het zeer aansprekende en herkenbare repertoire wordt het programma ook zo gewaardeerd door het mooie decor en de vele prachtige kostuums en rekwisieten. Een voorstelling van Angelique Wardenier is meer dan entertainment alleen.

Je zou het bijna als muzikale therapie mogen bestempelen. Met haar warme persoonlijkheid en een veelzijdig stemgeluid raakt Angelique een diepe én vrolijke snaar en zingt zij rechtstreeks uw hart in.
Een warme muzikale knuffel, oftewel: Muziek van Hart tot Hart.

Over Isselwaerde:

Het gebouw van het huidige verpleeghuis Isselwaerde is in 1926 in de stijl van de Amsterdamse School gebouwd. In 1937 is hier nog een stuk aangebouwd. Dit gebouw gaf onderdak aan het St. Jozef ziekenhuis. In de loop der jaren is dit het ziekenhuis Isselwaerde geworden. Het ziekenhuis Isselwaerde moest in de jaren tachtig, net als vele andere kleine streekziekenhuizen, gesloten worden. Mede door de betrokkenheid van de medewerkers, kreeg het gebouw een nieuwe bestemming: het werd verpleeghuis Isselwaerde. In Isselwaerde biedt men sindsdien verpleeghuiszorg aan dementerende ouderen. Het verpleeghuis maakt deel uit van AxionContinu.

Isselwaerde: groot in kleinschalige zorg

Na jarenlange voorbereiding is in september 2009 de nieuwbouw van Isselwaerde gestart. Het oude gebouw, waar zich nu de hoofdingang bevindt, is behouden gebleven. In september 2012 was de feestelijke opening van het vernieuwde Isselwaerde.

Inmiddels hebben alle bewoners van Isselwaerde hun intrek genomen in hun nieuwe sfeervolle groepswoningen in de nieuwbouw.

De nieuwbouw bestaat uit het geheel gerenoveerde oude historische pand uit 1926 aan het Kronenburgplantsoen, met de nieuwbouw hieraan vloeiend verbonden. In de nieuwbouw bevinden zich twaalf groepswoningen, met elk een ruime woonkamer met keuken en acht zit-/slaapkamers. Het historische gebouw is geheel gerenoveerd en geeft ruimte aan dagbehandeling De Isselhof, een Grand Café, een winkel, een kapper en kantoorruimtes. Het Grand Café is voor iedereen toegankelijk en fungeert als bruisend ontmoetingspunt.

Tegelijk met de nieuwbouw van Isselwaerde heeft de gemeente IJsselstein een parkeergarage gerealiseerd, die deels onder de nieuwbouw van Isselwaerde ligt.

De tuin van Isselwaerde is dementievriendelijk ingericht en bestaat uit een ruimte buitentuin rond het gebouw en een vriendelijke, beschutte binnentuin.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 juni 2022 van 13:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.