Tuesday at Tony’s

Locatie Achtersloot 38

Tuesday at Tony’s bestaat uit vier ervaren en enthousiaste muzikanten (zang/toetsen, gitaar, bas, drums).
Sinds de toetreding van hun nieuwe gitarist in 2016 is de band begonnen met het schrijven van eigen nummers. Zij laten zich daarbij inspireren door diverse invloeden uit de rijke pop- en rockgeschiedenis. Dit resulteert in een gevarieerd repertoire dat bestaat uit stuwende rocknummers, sferische ballads en melodieuze folk- en popnummers. Tuesday at Tony’s heeft daarbij altijd wel een duidelijk herkenbare eigen sound door de krachtige stem van de leadzangeres, meerstemmige achtergrondzang en een scheurende gitaarsolo op zijn tijd. Ook semi-akoestisch kunnen zij uit de voeten, met cajon en akoestische gitaar.
In 2019 is hun eerste EP “Let me tell you something” uitgebracht, te vinden op Spotify (en verkrijgbaar bij ieder optreden uiteraard). Inmiddels werken ze hard aan een vervolg en kun je daar de eerste proeve van ervaren tijdens hun optreden in de tuin op de Achtersloot.

Over de Tuin:

In onze tuin kun je de Basiliek zien vanuit een nieuw perspectief: op de voorgrond een Buick. De Buick gaat de hoofdrol spelen in het optreden in onze tuin.

Het lijkt erop dat er ook iets met Elvis Presley is? Kom kijken, verwonderen en swingen. Wij heten iedereen van harte welkom!

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.