Sneeuwwitje

Locatie Kruidentuin Maria van Eiteren - Ommedracht 16

Sinds de dreiging van de boze stiefmoeder is verdwenen is er veel gebeurd in het leven van Sneeuwwitje. Ze woont niet meer in het bos bij de dwergen maar op een bijzondere locatie.

Sneeuwwitje wil zelfstandige vrouw haar eigen appeltjes doppen en overweegt een carrière als zelfstandig onderneemster. Bezoek je haar tuin, dan kan het zomaar zijn dat je onderdeel wordt van haar marktonderzoek. Ook de kans om advies in te winnen bij voorbijgangers grijpt Sneeuwwitje met beide handen aan.

Alexandra Maris kruipt na een aantal jaar wederom in de rol van Sneeuwwitje. Wil je meer over Alexandra en haar werkzaamheden als Communicatie Artiest weten? Bezoek dan haar website www.alexandramaris.nl

 

Over de Tuin:

Kruidentuin Maria van Eiteren, gelegen aan de Ommedracht, langs de Eitersesteeg. Een mooie tuin, bomvol met kruiden, bloemen en fruit, die wordt bijgehouden door omwonenden. Fijn als u ook hier op zaterdag 11 september een kijkje komt nemen, deze middag verkopen wij plantjes en heerlijke chutneys.

U bereikt onze tuin, ter hoogte van Ommedracht 16, waar u eenmaal over de brug onze tuin binnenkomt. We vertellen u graag over deze historische plek, onder het genot van een kopje thee uit eigen tuin.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.