Tamar Niamut en Joost Willemze

Le Jardin dété

Locatie Kerkstraat 2

Le Jardin d’été: Franse muziek voor zang en harp

Droom weg en waan u even in Frankrijk met dit zomerse programma waarin sopraan Tamar Niamut en harpist Joost Willemze muziek ten gehore brengen van Berlioz, Fauré, Satie en Tournier. Van Berlioz spelen zij delen uit de romantische liederencyclus ‘Les Nuits d’Été’, oorspronkelijk voor sopraan en orkest, maar door meesterarrangeur Bob Zimmerman speciaal voor het duo bewerkt. Van Fauré selecteerden zij het prachtige Clair de Lune. In Tournier’s ‘La lettre du jardinier’ wordt de schoonheid van een bloeiende tuin bezongen. Tot slot brengt muziek van Satie u naar het café-concert van de Belle Epoque.

 

Tamar Niamut zong hoofdrollen in producties van onder meer Holland Opera, Opera Zuid en Opera Dira in Koeweit. Zij heeft een voorliefde voor kamermuziek en maakt samen met tenor Jeroen de Vaal en pianiste Lineke Lever deel uit van Trio Levani. Ook heeft zij een grote passie voor zangcoaching, met name gericht op stemrevalidatie en artiestenbegeleiding. Hiervoor richtte zij met fysio-manueeltherapeut John Labrie het bedrijf Vox Building op.

 

Joost Willemze studeert momenteel in het laatste jaar van zijn masteropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. Eerder studeerde hij klassieke talen en Russisch aan de Universiteit Leiden. Hij is prijswinnaar van meerdere internationale concoursen en geeft concerten in binnen- en buitenland. Ook werkt hij aan zijn debuut-cd, die zal verschijnen bij het Italiaanse label TACTUS.

 

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.