Joost Willemze & Luna Vigni

Historisch Stadhuis

Tijd 19.30, 20.30 of 21.30uur
Duur 30min
Locatie Ticketlocatie Rue de Réve

Bestel je tickets direct via deze links 19.30uur  20.30uur  21.30uur

Harpist Joost Willemze en Fluitiste Luna Vigni winnen grote internationale concoursen en spelen op de grote podia. Speciaal voor La Vie en Rose komen ze samen en stellen een magisch mooi programma samen.

Joost Willemze is één van de grootste Nederlandse harptalenten. Op 16-jarige leeftijd won hij de eerste prijs tijdens de finale van het Prinses Christina Concours. In 2017 won hij het internationale harpconcours in Porto en in 2018 het Italiaanse concours Suoni d’Arpa. Begin 2022 nam hij zijn debuut-cd op met AVROTROS Klassiek. In 2023 maakte Joost een tournee langs de vooraanstaande Nederlandse concertzalen en won hij de prestigieuze Dutch Classical Talent Award, waarbij de jury zijn spel prees als ‘harp next level’. In de zomer van 2023 won hij tevens de GrachtenfestivalPrijs.

Fluitiste Luna Vigni behaalde cum laude haar mastergraad bij Andrea Oliva aan het Conservatorio della Svizzera Italiana. Luna Vigni speelde in orkesten en ensembles en gaf solorecitals. In 2018 werd ze lid van het Gustav Mahler Jugendorchester, waarmee ze in het seizoen 2019/20 op tournee ging. Vanaf 2020 nam ze deel aan de Accademia del Teatro alla Scala in Milaan. Ook trad ze op met het Orhestra della Svizzera Italiana in Lugano. In hetzelfde jaar werd ze solofluitiste bij het Gürzenich-Orchester in Keulen. Ze won diverse internationale prijzen, waaronder de Premio virtuoso van het Mozarteum in Salzburg en de Rising Star Award 2018 op het Galway Flute Festival, dat ze mocht openen met het jeugdorkest ArteViva.

joostwillemze.com
LunaVigni

 

Mevrouw Klein Sprokkelhorst Presenteert

La Vie en Rose

‘Een sprankelende avond in IJsselstein! De warme sfeer van de kersttijd met een Frans nostalgisch tintje op meer dan 40 locaties in en rond de binnenstad’