Programma

Op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 tot 17:00 uur geniet je van voorstellingen in 40 privétuinen in IJsselstein. Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.

Op de website kies je de tuinen en voorstellingen die je aanspreken en vervolgens stel je jouw ideale route samen op de downloadbare plattegrond. Deze plattegrond ligt ook klaar bij alle 40 privétuinen in een uitvouwbare versie. In de twee weken voorafgaand aan het evenement vind je de plattegrond bovendien bij verschillende winkels in de IJsselsteinse binnenstad.

Je hoeft niet te reserveren voor een voorstelling. Er is meer dan voldoende keuze. Alle voorstellingen worden meerdere malen uitgevoerd. Is de tuin van je keuze vol, of is de voorstelling al aan de gang als je aankomt, dan kun je even wachten, een andere tuin bezoeken in de tussentijd of een drankje halen bij een van de foodtrucks in het Kasteelpark.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.