Nagenieten

Verborgen Tuinen 2021

Eindelijk mochten we elkaar weer ontmoeten! In eerste instantie is Verborgen Tuinen ontstaan om een zo ‘Corona-proof’-mogelijk evenement neer te zetten met de grootste kans op het weer kunnen genieten van kunst en cultuur. En wat hebben we genoten! We hopen jullie ook. Het zou mevrouw Klein Sprokkelhorst niet verbazen als er ook een editie 2022 komt… 

Maar eerst nog even nagenieten met de foto’s en video’s van 11 september 2021. Klik op een willekeurige foto om hem te vergroten, waarna je door alle foto’s heen kunt bladeren.

 

Ach ja… hoe was het ook alweer…

De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst is zoals je weet gestopt na 10 prachtige jaren. Jaren waarin we konden rekenen op vele bezoekers en enthousiaste betrokkenen.

Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor!

Wil je nog eens herinneringen ophalen aan  al die mooie voorstellingen op bijzondere locaties in de binnenstad van IJsselstein? Neem dan hier een kijkje

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.