Nagenieten

Magische Winterweilanden 2023

Wat een geweldige avond beleefden we met elkaar op de betoverende Achtersloot in IJsselstein. Een compilatie van de avond is er naast onderstaande foto’s ook als uitgebreide video.

 

 

Aqua Musica 2023

De tweede editie, Aqua Musica 2023 was wederom een geweldige ervaring!
Een unieke zomerse avond met muziek van vijf hemelse acts en mooi publiek bij de schitterende IJsselsteinse binnenstad locaties.

We hebben vast een eerste impressie van zaterdagavond 2 september 2023 om terug te kijken. Klik op een foto om te vergroten, waarna je door alle foto’s heen kunt bladeren. Ook de video’s volgens snel, via ons YouTubekanaal.

 

Verborgen Tuinen 2022

Wil je nog even nagenieten van de Verborgen Tuinen editie 2022? Dat kan met de foto’s en video’s van 11 juni 2022. Klik op een willekeurige foto om hem te vergroten, waarna je door alle foto’s heen kunt bladeren. Wil je video’s van optredens van deze editie terugkijken? Bezoek dan ons YouTubekanaal.

 

Verborgen Tuinen 2021

En nu we toch aan het nagenieten zijn… Hieronder vind je de foto’s van Verborgen Tuinen 2021 (11 september 2021). Klik op een willekeurige foto om hem te vergroten, waarna je door alle foto’s heen kunt bladeren.  Wil je video’s van optredens van deze editie terugkijken? Bezoek dan ons YouTubekanaal.

Ach ja… hoe was het ook alweer…

Wil je nog eens herinneringen ophalen aan  al die mooie voorstellingen op bijzondere locaties in de binnenstad van IJsselstein tijdens de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst? Neem dan hier een kijkje

Mevrouw Klein Sprokkelhorst Presenteert

Magische Winterweilanden

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: Magische Winterweilanden’. Langs de mooi verlichte Achtersloot. Een avond vol theater, muziek, beeldende kunst, zang, dans en poëzie.’

DOWNLOAD PLATTEGROND