Sponsoren

Naast Vrienden en onze vrijwilligers heeft mevrouw Klein Sprokkelhorst ook een aantal partners en sponsoren die zich aan haar evenement hebben verbonden. Wij bedanken hen voor hun betrokkenheid en structurele ondersteuning, omdat die samenwerking cruciaal is voor het voortbestaan van onze Stichting.

Wij streven er naar om op basis van de subsidie- en sponsorbijdragen de prijs voor de toegangskaartjes voor de avonden zo laag mogelijk te houden. De kindervoorstellingen zijn in ieder geval gratis. Dat is alleen mogelijk met voldoende middelen en dus met steun van onze partners en sponsoren mogelijk. Zo kunnen wij de continuïteit van dit unieke evenement en de toegankelijkheid voor een breed publiek garanderen.

Onze speciale dank gaat daarbij uit naar:

 

Mevrouw Klein Sprokkelhorst Prestenteert

De Verborgen Tuinen

‘Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteert: de Verborgen Tuinen’ gaat natuurlijk over cultuur. Prachtige privétuinen, speciaal toegankelijk op zaterdagmiddag 11 juni 2022 van 13:00 – 17:00 uur.  Met theater, muziek, zang, dans, poëzie en meer. Intieme acts in een kort tijdsbestek. Ook wordt er beeldende kunst getoond.

Bekijk hier de plattegrond