Tangata

Spiegeltent Idolize

Tijd 19.30, 20.30 of 21.30uur
Duur 30min
Locatie Ticketlocatie Salon de Tango

Bestel je tickets direct via deze links 19.30uur  20.30uur  21.30uur

In de originele historische Spiegeltent Idolize speelt het Tangata kwartet met hart en ziel Argentijnse Tangomuziek. Met de weemoedige klank van de bandoneon en opzwepende tangoritmes voeren zij ons mee in de Tango geschiedenis van beroemde Maestro’s zoals Astor Piazolla.

Tangata kwartet speelt met hart en ziel Argentijnse tangomuziek , in al haar stijlen, en op haar eigen unieke wijze. Of je nu komt om heerlijk te luisteren naar de concertklanken, of te dansen op de opzwepende tangoritmes van beroemde maestro’s uit de tango geschiedenis: Tangata voert je mee , en stilzitten is bijna onmogelijk:)

Wereldwijd hebben deze 4 bevlogen musici opgetreden van: Lissabon, Parijs, Istanbul, Granada, Minnesota, Finland, Toscane, Kroatië t/m Buenos Aires.

Tangata heeft inmiddels 4 cd’s gemaakt. De laatste cd ” Alive! ” Is live opgenomen in Tivoli Vredenburg.

14 december neemt Tangata een special guest mee : saxofoniste Aubrey Snell, waarmee onze voorstelling gegarandeerd een feest voor oog en oor is. Bezetting 14 dec IJsselstein:
Andrea Bentivoglio viool
Margreet Markerink piano/composities
Jacqueline Edeling bandoneon
Boris Franz contrabas
En special guest: Aubrey Snell saxofoons

triotangata.nl
margreetmarkerink.com
aubreysnell.com

Mevrouw Klein Sprokkelhorst Presenteert

La Vie en Rose

‘Een sprankelende avond in IJsselstein! De warme sfeer van de kersttijd met een Frans nostalgisch tintje op meer dan 40 locaties in en rond de binnenstad’