FAQ

Op deze pagina vind je het antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan aan ons via secretariaat@sprokkelhorstpresenteert.nl en wij beantwoorden hem zo spoedig mogelijk.

Gaat Sprokkel wel door i.v.m Corona?

We zagen het al aankomen, maar nu is het zeker: de eerste zomereditie van mevrouw Klein Sprokkelhorst ‘Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden’ kan helaas niet doorgaan dit jaar op 19 en 20 juni. Het goede nieuws is dat het evenement wordt verplaatst naar volgend jaar, in het weekend van 18 en 19 juni 2021.

Vanaf begin volgend jaar starten we volop met de voorbereidingen van de editie 2021 van ‘Vaudeville’ en houden we je op de hoogte oa via onze site.

Mag ik zomaar het festivalterrein op?

Vooraf verkopen we tickets, voor 2021 houden we je op de hoogte vanaf wanneer dit kan en waar de tickets te koop zijn.

Ik ben Vriend van mevrouw Klein Sprokkelhorst, krijg ik nu een gratis kaartje?

Ook als Vriend van mevrouw Klein Sprokkelhorst koop je een ticket, maar je hebt daarbij wel voorrang!

Ook in 2021 heb jij als vriend uiteraard ditzelfde voorrecht. We houden je vanaf het najaar weer als eerste op de hoogte van de voorbereidingen voor Vaudeville 2021.

Voor nu is dit belangrijk voor jou om te weten:

  • Je reservering voor kaarten voor 19 en 20 juni 2020 a.s. komt te vervallen
  • In 2020 vindt geen inning plaats van de machtiging die je hebt afgegeven.
  • Heb jij je Vriendbijdrage al betaald, dan krijg je deze teruggestort.

Hoe bestel ik tickets?

Begin 2021 laten we oa via onze site weten waar en wanneer je kaartjes kunt bestellen.

Waar koop ik kaartjes?

Begin 2021 laten we oa via onze site weten waar en wanneer je kaartjes kunt bestellen. Je koopt een ticket voor de vrijdagavond óf de zaterdagavond. Heb je een ticket voor vrijdagavond, daarmee kun je daarmee niet de andere avond het terrein op.

Ik woon niet in IJsselstein,  kunnen jullie tickets toesturen?

Helaas, tickets toesturen doen we niet, maar je hebt vast wel familie, vrienden, kennissen in IJsselstein wonen die de tickets voor je kunnen ophalen.

Zijn de voorstellingen op het terrein gratis?

Ja, nadat je een ticket voor terrein hebt gekocht, worden kaarten voor de voorstellingen op het terrein gratis uitgedeeld.

Wat is het verschil tussen vrijdagavond- en zaterdagprogramma?

De voorstellingen zijn nagenoeg hetzelfde, er is een klein verschil, check hier het Programma

Hoeveel en welke voorstellingen kan ik zien?

Er zijn 10 tenten/locaties waar per avond 5 voorstellingen van ca. 20 minuten gespeeld worden. We schatten in dat je ongeveer  3 voorstellingen op een avond kunt zien

Hoe werkt dat met toegang tot het terrein?

Bij de entree ontvang je in ruil voor je ticket een polsbandje, waarmee je het terrein op en af kunt tijdens de avond. Dit polsbandje geeft jou daarnaast toegang tot de diverse voorstellingen gedurende de avond.

Als ik eenmaal op het terrein ben, hoe kom ik dan bij een voorstelling?

Op een centraal punt op het festivalterrein worden de kaartjes voor de diverse voorstellingen die avond uitgegeven, op vertoon van je polsbandje. Er zijn 11 locaties op het festivalterrein met elk vijf korte voorstellingen verspreid over de avond. Je haalt je kaartje per voorstellingsronde. Ga ervan uit dat je maximaal ongeveer 3 voorstellingen kunt bezoeken. De rest van de avond geniet je van onder andere dans, straattheater en food & drinks op het festivalterrein.

Waar is het festivalterrein?

In het mooie Kasteelpark in IJsselstein. Kom je met de fiets kun je deze parkeren aan de Kronenburgplantsoen (in de daarvoor aangewezen vakken), maar lopend is natuurlijk nog handiger.
Mocht je met de auto komen, dan kun je parkeren in de parkeergarage Eiteren of Overtoom.

Ik ben iets verloren op het terrein

Dat is vervelend! We verzamelen alle gevonden voorwerpen die we op het terrein hebben gevonden. Mail ons even, dan kijken we of we het gevonden hebben.

Mag ik mijn hond meenemen naar Vaudeville?

Nee, honden zijn niet toegestaan. Maar hulphonden zijn wel welkom.

Hoe laat opent en sluit het festival?

Op  vrijdag- en zaterdagavond gaat het terrein open om  18.30 uur, de voorstelling starten om 19.30, de laatste voorstelling eindigt om ca. 22.30 uur. We sluiten het terrein om 0.00 uur.
Zaterdagmiddag gaat het terrein open om 13 uur, de voorstellingen starten om 13.30 uur en zijn tot 16 uur.

Stel dat het regent, wat dan?

We duimen natuurlijk voor mooi weer, maar stél dat het regent gaan de voorstellingen  door, ook bij slecht weer (je zit immers droog in de tent:-). We zorgen dan voor extra tenten in het park waar de horeca is.

Ik wil graag helpen, hoe laat ik dat aan jullie weten?

Wat superfijn! We kunnen alle hulp goed gebruiken. Mail naar secretariaat@85.222.231.65 en we nemen contact met je op.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden

Een weekend met een bomvol programma vol korte culturele voorstellingen. Variété, muziek, zang en dans in het Kasteelpark van IJsselstein. Met artiesten uit IJsselstein en ver daarbuiten. Reserveer je toegangskaarten en zorg dat je erbij bent op 18 of 19 juni 2021!