Programma

Vrijdagavond 18 juni

Op vrijdagavond vindt het eerste event van dit Vaudeville-weekend plaats. Een avond vol korte voorstellingen met de Zeven Hoofdzonden als thema. Een programma waarvoor iedereen van harte welkom is, maar dat is gericht op volwassenen. Voor kinderen is er het gratis middagprogramma ‘De Zeven Deugden’ op zaterdagmiddag. Met je vooraf gekochte ticket voor de vrijdagavond heb je toegang tot het festivalterrein en tot alle voorstellingen. De eerste voorstellingen beginnen om 19:30 uur en het terrein is toegankelijk vanaf 18:30 uur.

Zaterdagmiddag 19 juni

Vanmiddag is het feest voor de hele familie, van jong tot oud en gratis entree! Er zijn allerlei familievoorstellingen en in de circustent van Cirque Moustache worden de winnende filmpjes van project Vlog It vertoond. Het programma begint om 13:30 uur en vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom op het festivalterrein in het Kasteelpark in Ijsselstein.

Zaterdagavond 19 juni

Op zaterdagavond vindt de tweede editie van Vaudeville plaats. Wederom een avond vol korte voorstellingen met de Zeven Hoofdzonden als thema. Een programma waarvoor iedereen van harte welkom is, maar dat is gericht op volwassenen. Voor kinderen is er het gratis middagprogramma ‘De Zeven Deugden’ op zaterdagmiddag. Met je vooraf gekochte ticket voor de zaterdagavond heb je toegang tot het festivalterrein en tot alle voorstellingen. De eerste voorstellingen beginnen om 19:30 uur en het terrein is toegankelijk vanaf 18:30 uur.

MEVROUW KLEIN SPROKKELHORST PRESENTEERT: Vaudeville – De Zeven Hoofdzonden

Een weekend met een bomvol programma vol korte culturele voorstellingen. Variété, muziek, zang en dans in het Kasteelpark van IJsselstein. Met artiesten uit IJsselstein en ver daarbuiten. Reserveer je toegangskaarten en zorg dat je erbij bent op 18 of 19 juni 2021!